fredag

LITE MER OM DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN - och några ord om Barrack Obama!

                                                                                                                            
Är det en bara en slump att det är knäpptyst i medierna trots att vi redan nu, genom att  Lissabonfördraget godkänts, är i klorna på dom som har  som mål att ta livet av hundratals miljoner människor. När ska folk inse att EU bara har ett enda syfte - att jämna vägen för den nya världsordningen. 

David Rockefeller tackade den amerikanska  pressen för dess mörkning av elitisternas möten. Men han borde också tacka de svenska medierna. De har gjort ett minst lika bra jobb med att tiga om Bilderberggruppen och den nya världsordningen.  Så det är inte konstigt om du inte känner till dem. 

Här på bloggen kommer jag att lägga ut allt som jag kan gräva fram. Så om vi följs åt på den här resan kommer vi inte att  kunna säga att vi inte visste vad som var på gång.

  Redan nu känner vi av den nya världsordningen genom den rådande ekonomiska krisen. Den skapades av en samling makthavare som kallas Bilderberggruppen för att påskynda den nya världsordningen - som även den är Bilderberggruppens verk. Bilderberggruppen har också stort inflytande över oljepriserna. Det var väntat att det skulle bli rekordpriser efter att en medlem läckte ut planerna till en journalist efter gruppens årsmöte i Ottawa sommaren 2006. Men det var få som trodde att priset skulle nå 150 dollars per fat som det gjorde i juli 2008. Priset har sedan gått ner men kommer säkert att stiga på nytt framöver.  

Ett vägande skäl till att den amerikanska ekonomin - och därmed hela världsekonomin - inte har tillåtits rasa ihop är att EU-ländernas insatsstyrkor ännu inte är stora nog att hantera de kravaller och upplopp som den ekonomiska kollapsen kommer att föra med sig. Men i USA är infrastrukturen redan på plats. Omkring 800 förvaringsläger har byggts runt om i landet - jätteanläggningar som ser ut precis som nazisternas koncentrationsläger, med taggtråd,  elstängsel och vakttorn. Allihop har järnväg med perronger i anslutning till stora ankomsthallar för att ta emot fångarna som kommer dit i godsfinkorna. 

Också värt att notera är att Obama har fortsatt bygga och färdigställa de läger som inte hann bli klara under Bush's tid som president. 

Nu håller han på att bygga upp en civil nationell säkerhetsstyrka på 1 miljon personer. Delar av den styrkan ska även kunna sändas till andra länder för att upprätthålla den allmänna ordningen och slå ner kravaller. 
Det är möjligt att förvaringslägren får börja ta emot folk när nyheter läcker ut om att Barrack Obama försöker driva igenom en nordamerikansk union mellan USA, Kanada och Mexico. Det kommer att bli ännu mer protester när de nya klimat- och miljöskatterna läggs fram. Dessa händelser ligger strax framför oss.


Gillar du Barrack Obama? Tycker du han är en bra president? Är du rent av en beundrare av honom? Kolla då in videon och testa dig! Se själv om du klarar att göra en total omvärdering av Obama med stöd av klara fakta. Eller förser du honom istället med ursäkter för hans säga-en-sak-men-göra-en-annan politik, typ "han har ju bara varit president i knappt ett år. Ge honom bara mera tid så fixar han det!"?  

Ser du allvaret i det här? Då har du möjlighet att inte bara överleva krisen som väntar, utan utvecklas långt utöver vad du tror är möjligt.  
Kom ombord och se The Obama Deception - tiden är kort!

Inga kommentarer: