måndag

VAD ÄR DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN?

Det finns inget nytt i den nya världsordningen. Vad det handlar om är ett framväxande förtryckarsamhälle som styrs av engelska och amerikanska bankirer genom en ny global centralbank (nuvarande IMF) och FN-organet WHO. Så "det engelsk-amerikanska världsimperiet" vore ett bättre namn.

Bankirerna väljer redan nu ut de politiker som styr de enskilda länderna - inklusive Sverige.


HUR PÅVERKAS VI AV DEN? 
Överst på den nya världsordningens program står att minska världens befolkning från dagens 6 1/2 miljarder till 300-500 miljoner.  Hur ska det gå till? Det är ju en minskning på 6 miljarder människor!!!
Begrunda följande:

Vad tror du det beror på att USA:s livsmedels- och läkemedelsverk FDA sedan 15 år tillbaks driver en kampanj där man på alla sätt försöker få folk att tro att kosttillskott är onödiga och t.o.m. skadliga?  

Det beror på att FDA styrs av läkemedelsindustrin. Läkemedelsjättarna vet att vitaminer och mineraler är nödvändiga för folks hälsa! De vet att om användningen av kosttillskott kunde begränsas, då skulle miljontals människor bli sjuka och behöva deras mediciner. Men bara FDA kan förbjuda eller begränsa folks tillgång till kosttillskott. Så läkemedelstillverkarna infiltrerar  och mutar FDA för att få sin vilja fram. Det är också FDA som bedömer om läkemedelsföretagens nya produkter är tillräckligt säkra  för att släppas ut på marknaden. Inte konstigt att hundratusentals dör varje år av mediciner och vacciner som FDA har godkänt.

Det är lika illa här i Europa. EU-organet EFSA(European Food Safety Authority) är precis som FDA i klorna på läkemedelsindustrin. Men EFSA har gått ett steg längre än FDA och har satt en övre gräns för hur mycket vitaminer och mineraler vi ska tillåtas använda. EFSA:s regelverk är det som i första hand ska gälla och kommer att ersätta befintliga regler i de enskilda EU-länderna. EFSA:s gränsvärden är så låga att kosttillskotten inte gör någon nytta. 
Det handlar om ett noga planerat folkmord - helt i linje med med den nya världsordningens 90-procentiga reducering av världens befolkning. Men det här är bara en av åtgärderna. Vi ska också vara beredda på att tillgången på nyttig mat fortsätter att begränsas  och ersätts med ännu fler näringsfattiga, hälsofarliga livsmedel och drycker.  

Hälsovådliga  läkemedel, vacciner, strålning från mobilmaster, telefoner m.m. kommer att kräva ännu fler liv.

Vi riskerar också att smittas av mikrober som avsiktligt släpps ut av illvilliga myndigheter eller läkemedelsföretag. 
I augustinumret 2009 av tidskriften The New England Journal of Medicine finns en artikel om ett  forskarteam som 1977 grävde upp kroppen av en eskimåkvinna i norra Alaska som 1918 dog i spanska sjukan och som låg begravd på tundran. Artikeln dokumenterar att viruset i kvinnans kropp förökades av forskarteamet i deras labb och sedan släpptes ut. Resultatet blev att viruset började spridas på nytt 1977. Men märkligt nog uppstod ingen ny epidemi utan allt var lugnt ända fram till april 2009. Då upptäcktes att viruset hade muterat och bildat det som vi nu kallar svininfluensan. Den är som väl är inte farligare än den vanliga  Hong-Konginfluensan. Men det kunde ju inte forskarteamet veta när de släppte ut viruset. Tvärtom - det verkar ju som de räknade med att det skulle uppstå en dödlig epidemi!

Det är ett bra exempel på vad som förr eller senare händer när forskare tillåts jobba utan insyn!     

Så håll i minnet att du själv har ansvaret för din hälsa. Tro inte på det du läser i pressen, hör på radio, eller ser på teve. 
Tro inte heller på allt som läkare eller sköterskor på vårdcentraler och sjukhus säger. Det gäller även din "egen" doktor. De tycker oftast att det är självklart att vi ska äta livsfarliga mediciner och riskera att få obotliga skador av giftiga vacciner - som tjejerna i videoklippen härovan.

Vad tycker du själv om sjuksköterskor och läkare som anser det vara OK att ge folk HPV-och svininfluensasprutor trots att de vet att vaccinerna innehåller gifter som formaldehyd och kvicksilver? Som inte drar sig för att injicera småbarn och t.o.m. spädbarn trots att det kan vålla autism och annat elände? 

Hur många i Sverige känner till att hundratals tjejer i USA blivit svårt sjuka efter att de blivit vaccinerade mot HPV. En del har dött av vaccinet. 
Alla de som borde skydda oss, dom sviker - läkare, sköterskor, Läkemedelsverket, landsting, vårdcentraler, press, radio och teve. Dom ljuger och berättar inte vad dom vet. 
Och naturläkemedel och alternativa behandlingsmetoder har dom ingen koll på alls!
Så använd din dator - gå in på Internet. Googla på kontroversiella fraser som t.ex. "farliga vacciner", "sanningen om svininfluensan", "milk sucks", "strålningsrisker mörkläggs" med flera - och läs den här bloggen!
 -------------------------------------------
Snart är det kontantlösa samhället här. 
Tycker du att det verkar cool? Lessen att göra dig besviken redan nu, men är det cool att tvingas få ett datachip instucket i handen eller i pannan - så att någon som du inte känner ska kunna bevaka dig dygnet runt och se var du befinner dig?

Det handlar om ett samhälle där  myndigheterna har stenkoll på oss. 
Microchips kan både användas i kort och som implantat i våra kroppar. Våra vänner bankirerna gillar microchipskonceptet eftersom det ger dom möjlighet att göra något som är omöjligt så länge kontanter används - nämligen att bojkotta oss som sätter oss på tvären. 

Bibeln berättar att de som vägrar låta sig märkas kommer att bojkottas:  "....och det tvingar alla, höga och låga, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan. Och ingen kan köpa eller sälja som inte har märket "  
Uppenbarelseboken 13:16-17

Bibeln säger också: "....det ska i de dagarna komma en sådan nöd att något liknande inte har funnits sedan Gud skapade världen och inte heller ska komma" 
Markus 13:19

Skatter och avgifter tas ut direkt från chipsen av myndigheterna. Det blir inte många som vågar protestera eftersom det kan bli böter eller microchipet stängas av. Då går det inte ens att köpa mat ....

Vi mister religionsfriheten, tankefriheten, tryckfriheten, och yttrandefriheten. Även de andra mänskliga rättigheterna blir vi av med genom lagändringar, nya bestämmelser, och undantagstillstånd.

När krisen förvärras kommer dom som vägrar lyda att pekas ut av myndigheterna och beskyllas för att orsaka allt elände. 

Blir du illa berörd av det här? Det är ett gott tecken. Att vakna nu är bättre än att göra det när krisen redan är ett faktum.     

ETT PAR MILSTOLPAR I USA PÅ VÄGEN MOT DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN

Genom "the Federal Reserve Act" 1913 gavs fullmakt till privata bankirer att trycka USA:s valuta. Om inte det misstaget hade skett, då skulle vi troligen ha sluppit både valutakriser och den nya världsordningen! 
Det gick sedan 88 år fram till bombningarna av tvillingtornen i New York hösten 2001.  
Attacken medförde ett genombrott i skapandet av den nya världsordningen. Lika mycket  hände på de 8 åren som gått sedan dess som under de 88 åren dessförinnan.

Amerikanska politiker och tjänstemän kände till 911 långt i förväg men lät det ske ändå. Det är till och med troligt att de var med och planerade attacken. 
Syftet var dels att skrämma upp allmänheten och få folk att tro att ökad övervakning var nödvändig för att förhindra flera attacker, dels att få en anledning till att starta kriget mot terroristerna.  

911 fick också till följd att presidenten gavs enväldig makt i händelse av krisläge. Sämre beslut får man leta länge efter men glöm inte att det är viktigt för bankirerna att presidenten har så stor makt som möjligt eftersom de vill regera genom honom utan inblandning av kongressen. Nästan alla trodde på den officiella förklaringen att det var bin Laden som låg bakom attacken. I den rådande terroristhysterin röstades förslagen igenom i kongressen.                                     
Så presidenten kan i händelse av krisläge tvångsförflytta folk, beslagta deras hem, fordon, värdesaker, pengar och t.o.m. deras mat utan att behöva kongressens medgivande. Som grädde på moset kan presidenten ensam  avgöra när det är krisläge!       

Barrack Obamas huvuduppgifter just nu är att få till stånd en amerikansk motsvarighet till EU - till att börja med mellan USA, Kanada och Mexiko. Han vill också införa nya klimat- och miljöskatter. 
Hans problem är att det amerikanska folket inte vill ha någondera.


Som du vet har det hänt en hel del även i Europa de senaste åren. Det som mest av allt har fört oss närmare den nya världsordningen är överföringen av EU-ländernas nationella bestämmanderätt till byråkraterna i Bryssel. Det innebär slutet för demokratin och början till den nya polisstaten Europa. Lissabonfördragets godkännande betyder att EU nu är en egen stat med absolut bestämmanderätt över varje enskilt medlemsland. EU-byråkraterna har nått sitt mål och har oss helt i sitt våld. 

Ett viktigt skäl till att protesterna mot den framväxande EU-diktaturen inte har varit starkare är bombattackerna i London sommaren 2005 där 52 personer miste livet. 
 I likhet med 911-attackerna finns uppgifter som visar att myndigheterna var inblandade.

Läs och begrunda följande:                
- The first inconsistency to emerge, and to date the most compelling, is that of advance warning and prior knowledge. The police and the government have said unequivocally that there was no advance warning or indicative intelligence and that the attacks came "out of the blue". Yet early AP and Israeli radio reports clearly stated that Scotland Yard had given warning to the Israeli Embassy in London that an attack was imminent BEFORE any explosions had taken place.
            Steve Watson, July 8, 2005
 

Former Head of Mossad Gives Game Away?
- There was an interesting article written by the former head of the Mossad (Efraim Halevi) and published in the Jerusalem Post on the 7th July (same day of the London attacks). Now, considering that at first, for at least 2 days, the media reported that the bombs did not go off simultaneously but over a time-span of approximately 50 minutes ... how did this person know that the bombs had gone off simultaneously and that there was "sophisticated choice of timing as well as near-perfect execution"?
     LibertyForum.org, July 12, 2005

  
De engelska politikerna var inte sena att utnyttja attackerna  för att utöka kameraövervakningen på offentliga platser, införa biometriska ID-kort och sända trupper till Afganistan. Och mediernas fokus på attentaten medförde att bevakningen av EU-frågorna minskade.

Att vi sluppit bombexplosioner i Sverige ska vi vara tacksamma för. Kan ett av skälen möjligen vara att vi hittills snällt har accepterat politikernas krav på ökad övervakning?

KAN VI STOPPA DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN? 
Rockefeller & Co kontrollerar världsekonomin och vet att de har makten i sin hand. De kommer inte att ge upp sina planer hur mycket vi än protesterar. 

SÅ VAD KAN VI GÖRA? 
Bankirerna som stöttar den nya världsordningen är vettvillingar. De vet att deras planer kommer att orsaka lidande och död för miljontals människor. Vad de inte inser är att de samtidigt gräver sin egen grav.
För oss gäller det att inte bli offer för deras vanvett. Det gör vi bäst genom att hjälpa andra som riskerar att råka illa ut. Vi vinner ingenting på att bara tänka på oss själva.

Det är dags att lägga partipolitiska prioriteringar åtsidan. Alla människor har rätt att få veta sanningen om vad som håller på att ske så att de kan varna andra. 

 Det enda som egentligen betyder något är ju var och ens integritet. Ha inga illusioner att just "ditt" parti inte befattar sig med den nya världsordningen. Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Maud Olofsson, Mona Sahlin, och Jan Björklund är några  svenska politiker som varit med på möten där bankirer och storpampar planerar den nya världsordningen.
De vill inte berätta vad de vet. De tiger. Jag har svårt att förstå hur de orkar, hur de kan sova på nätterna.

Det sämsta vi kan göra är att fortsätta vara lojala mot politikerna när de skyller på terroristhot för att öka övervakningen av oss. 
Du kanske säger att den som har rent mjöl i påsen har ingen anledning att opponera sig mot ökad övervakning - den sker för att skydda oss medborgare. Det är precis vad politikerna vill att du ska tro. 
Men sanningen är en annan! Syftet med övervakning är inte att skydda oss utan att bevaka och trakassera de som opponerar sig mot det framväxande polissamhället. Vill du att Sverige ska bli en diktatur - en provins i polisstaten Europa? Om du inte vill det, då ska du opponera dig!

Att stillatigande acceptera det som sker är vad myndigheterna vill att du och jag ska göra. I deras ögon är vi OK om vi lyder och gör som dom säger. Då slipper vi att bli kastade i fängelse eller stämplade som bråkmakare. Men vore det rätt att tiga när du vet vad som håller på att hända? 
Vi befinner oss redan i den framväxande polisstaten Europa - och du blir stämplad som en säkerhetsrisk om du varnar andra för politikernas planer. 
Men det viktiga är inte om du räknas som en säkerhetsrisk och blir behandlad därefter - det viktiga är att du följer ditt samvete.

Jag har gjort mitt val. Vad väljer du?

Jag hörde talas om Bilderberggruppens ljusskygga möten och skumma planer för ett par månader sedan. Nu är det din tur.

När man synar deras planer i sömmarna förstår man att de inte vill ha insyn och hatar publicitet. Värst av allt - vad tror du en minskning av jordens befolkning med 6 miljarder människor kommer att betyda för oss?  Låt inte lura dig. Vi är på väg rakt in i den djupaste krisen någonsin! 

INGEN kommer att slippa undan. Och de som bara vill rädda sitt eget skinn kommer att drabbas hårdast. 

Jag bryr mig inte så mycket om hur det går för mig. Men jag vill varna dig så att du vet vad som håller på att ske, kan varna andra och möta krisen förberedd. Nu vet du vad det handlar om. Du kan inte längre säga att du inget visste!



Inga kommentarer: